Robert Picardo

2. února 2011 v 18:36 | Lucy
Robert Picardo
Datum narození: 27.10. 1953
Místo narození: Philadelphia, Pensylvanie, USA
Znamení: Štír
Výška: 178 cm
•Oba jeho rodiče jsou Italové
•Navštěvoval střední školu William Penn Charty, dokončil ji v roce 1971
•Dále studoval na Yaleské Univerzitě, tam získal titul Bakalář umění v oboru drama
•Debutoval rolí sériového vraha - vlkodlaka ve filmu The Howling (1981)
•Od roku 1995 až do roku 2001 ztvárnil roli zdravotnického hologramu v seriálu Star Trek: Voyager
•V roce 2004 se začal pravidelně objevovat v seriálech Stargate SG-1 a Stargate Atlantis jako Richard Woolsey.
•V současnosti žije Robert Picardo v Los Angeles se svou ženou Lindou Pawlikovou a dvěma dcerami Ginou a Nikky.

Filmografie (CZ)
2009 - Castle na zabití
         - Stargate Universe
2007 - Chuck (TV seriál)
         - Profesionálky (TV seriál)
         - Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
         - Povstání strojů
2005 - Closer (TV seriál)
         - Mistři hrůzy (TV seriál)
2004 - Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
         - Kriminálka New York (TV seriálú
         - 4400 (TV seriál)
2003 - Eve (TV seriál)
         - Looney Tunes: Zpět v akci
         - O.C. (TV seriál)
         - Odložené případy (TV seriál)
2002 - Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 - Drzá Jordan (TV seriál)
         - Grim & Evil (TV seriál)
         - Liga spravedlivých (TV seriál)
         - Smallville (TV seriál)
1999 - Západní křídlo (TV seriál)
1998 - Malí válečníci
         - Sedm dní (TV seriál)
1997 - Advokáti (TV seriál)
         - Ally McBealová (TV seriál)
         - Druhá občanská válka 
         - Hvězdná brána (TV seriál)
1996 - Mennovo vědomí
         - Předčasné vydání (TV seriál)
         - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
         - Star Trek VIII: První kontakt
1995 - Krajní meze (TV seriál)
         - Star Trek: Voager (TV seriál)
         - Star Trek: Voyager - Ochránce
1994 - Bílá míle
         - Pohotovost (TV seriál)
         - Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti
         - Vládce knih
1993 - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
         - Star Trek: Hluboký vesmír Devět (TV seriál)
1992 - Batman (TV seriál)
         - Myši z Bílého domu (TV seriál)
         - Případ vraždy Carolyn Warmusové
1994 - Dinosaurové (TV seriál)
         - Příběh z Los Angeles
         - Šerif
1990 - Gremlins 2: Nová generace
1989 - Lidé z předměstí
         - Předvolba 976
         - Příběh ze záhrobí (TV seriál)
         - Zajíček
1988 - Báječná léta (TV seriál)
         - Jack Rozparovač se vrací
         - Smrtelné horko
1987 - Amazonky na měsíci
         - Vnitřní vesmír
1986 - Návrat do školy
         - Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 - Badatelé
         - Legenda
         - Neuvěřitelné příběh
1984 - Bože, ty jsi Ďábel
1983 - Ta druhá
         - Změna zvyků
1981 - Kvílení vlkodlaků
         - Už nebudu mlčet
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama