Rachell Luttrell

14. ledna 2011 v 19:25 | Lucy
Rachel Luttrell
Celé jméno: Rachel Zawadi Luttrell
Datum narození: 19.1.1971
Místo narození: Lushoto, Tanga, Tanzania
Znamení: Kozoroh
Narodila se v Tanzanii ve východní Africe. V pěti letech však emigrovala s rodiči do Kanady. Jejím otcem je američan, matka pochází z Tanzanie a Rachel je jednou z jejich čtyř dcer.  Studovala balet na prestižní Russian Academy Ballet School a hru na piano v The Royal Conservatory of Canada. Její otec, sám člen mezinárodně uznávaného sboru Mendelsohn Choir, trénoval Rachelin sopránový hlas. Tato výchova ji vedla ke střídavé trojí kariéře tanečnice, herečky a zpěvačky. Jejím divadelním debutem byla hra Miss Saigon. První větší role se objevila v podobě postavy Lisette ve filmu Ztracené ideály. Zahrála si také několik vedlejších rolí ve filmech Impostor: Živá zbraň a Everyday Use. V roce 2004 získala roli Teyly Emmagan ve sci-fi seriálu Stargate:Atlantis. Objevila se také v debutu jejího kolegy z SGA - Davida Hewletta, ve filmu A Dog's Breakfast.

Filmografie:
2009 - Reset
2007 - Snídaně pro psy
2004 - Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
         - Preview to Atlantis
         - Stargate Atlantis: Rising
2001 - Impostor: Živá zbraň
         - Ztracené ideály
1986 - Odvaha
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama