Jason Momoa

14. ledna 2011 v 19:45 | Lucy
Jason Momoa
Celé jméno: Joseph Jason Namakaeha Momoa
Datum narození: 1.8.1979
Místo narození: Honolulu, Havaj, USA
Znamení: Lev
Výška: 193 cm
Je havajsko-kavkazského původu. Se svou matkou vyrůstal v Norwalku ve státě Iowa. V roce 1998 začal studovat na Havajské univerzitě podmořskou biologii a byl tam objeven návrhářem Takeem. Tímto setkáním začala jeho modelingová dráha. Předváděl například i pro Louise Vuittona a v roce 1999 se stal Havajským modelem roku. Jason se kromě hraní věnuje i psaní a zajímá se o umění a je aktivním sportovcem - má rád horolezectví, snowboarding, jízdu na kole a skateboarding. Ve volném čase se zabývá například i budhismem ( v roce 1999 navštívil Tibet). V roce 2003 se přestěhoval do Austrálie. Vystupoval v mnoha uměleckých pořadech jak na Havaji tak i v Austrálii. Populární se stal rolemi Jasona Ioanona v Pobřežní hlídce a především Ronona Dexe v seriálu Stargate:Atlantis, nebo Frankieho Seaua v North Shore. Po skončení čtvrté série Stargate:Atlantis si nechal ostříhat své dredy, protože mu jeho váha způsobovala bolesti hlavy a překážely mu při natáčení akčních scén. 
23.7. 2007 se Jasonovi a jeho partnerce Lise Bonet narodila dcera Lola Iolani Momoa a o rok později 15.11. syn Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa.

Filmografie:
2011 - Conan
         - Stargate: Extinction
2007 - Pipeline
2004 - Hvězdná brána: Atlantida
         - Rodinka na tripu
2003 - Božská Lily
         - Pobřežní hlídka: Havajská noc
1989 - Pobřežní hlídka (TV seriál)
 


Komentáře

1 Tess Marquez Tess Marquez | Web | 14. ledna 2011 v 19:53 | Reagovat

Poprvé jsem ho viděla v seriálu "Pobřežní hlídka" a vím, že se mně strašně líbil, a potom se prostě objevil ve stargate .. No krása .. V Atlantis hraje super a postava Ronnona mu strašně sedí!

2 majas-serials majas-serials | Web | 23. ledna 2011 v 19:19 | Reagovat

s těma krátkejma vlasama sem ho skoro nepoznala :D

3 lorrainecd1 lorrainecd1 | E-mail | Web | 29. září 2018 v 1:13 | Reagovat

Check my recent contract
http://mew.mew.lentaru.xyz/?entry-kaela
best naked porn pics army bitch porn alexs c porn katee j flick glamdeluxe photos porn divorced wife porn

4 marianafu11 marianafu11 | E-mail | Web | 29. září 2018 v 5:28 | Reagovat

My new photo blog
http://hotties.pictures.erolove.in/?entry.dylan
arabian crempie porn gay free videos prostate milking challenger sports coupon movies gay porn free itouch hentai

5 claranq1 claranq1 | E-mail | Web | 30. září 2018 v 19:03 | Reagovat

New bare pictures  
http://granny.xblog.in/?kasandra
  video prno xxx erotic conversation porn erotic audio book sex dvd

6 Arthurliase Arthurliase | E-mail | Web | 1. října 2018 v 6:21 | Reagovat

http://botseo.ru/kak-optimizirovat-kategorii-wordpress-i-stranicy-tegov-dlya-seo/ - Как оптимизировать категории WordPress и страницы тегов для SEO

7 claudevb11 claudevb11 | E-mail | Web | 1. října 2018 v 19:06 | Reagovat

My new photo blog
http://hotties.pictures.erolove.in/?entry.reilly
free thick black women free u tube movies bbw thai into eng cartoon kat tun you tour 2007 subbed free 3gp xxx videos download

8 jodiesr69 jodiesr69 | E-mail | Web | 1. října 2018 v 21:56 | Reagovat

Pron blog situate  
free pornography.com erotic sculptures erotic comedy movies vagina real sex    
http://bbw.erolove.in/?jena  
  free sex videos for free erotic women erotic book club erotic java game adultmovie

9 Raymondglink Raymondglink | E-mail | 8. října 2018 v 21:22 | Reagovat

http://www.spiritandsoulradio.com/?p=6256

10 BradleyLab BradleyLab | E-mail | Středa v 9:34 | Reagovat

MyEtherWallet KeysFinder - private key with ETH and Tokens for you
$$$ Free Etherium and Tokens $$$
Private key - 8e1ee3b15aa441e6f53fe8a56b847b79b95bd8dfe4a79e50569341f3605403a6
https://www.youtube.com/watch?v=tPJrGtI9K08
https://www.youtube.com/watch?v=tPJrGtI9K08

11 nevaeb4 nevaeb4 | E-mail | Web | Čtvrtek v 8:36 | Reagovat

Hi fashionable website
http://latex.xblog.in/?epoch.jordan
eroitic stories pdf erotic bodypainting adult sites erotic comic books erotic couples massage

12 lupevs1 lupevs1 | E-mail | Web | Pátek v 1:44 | Reagovat

My creative website:
http://milf.mobile.replyme.pw

13 OliaBob OliaBob | E-mail | Sobota v 3:44 | Reagovat

«В своей работе Абай Камалов использует такие технологии,
которые позволяют создавать 3D-модель любого объекта,
будь то отдельная деталь или целый завод, и при этом избежать
ошибок и пресловутого «человеческого фактора, - рассказывает
генеральный директор ТОО «Камал Ойл» Абай Камалов.
- Моделирование происходит с чистого листа: вот она территория,
говорит Абай Камалов, на которой должен располагаться объект,
и, шаг за шагом на ней появляются подземные коммуникации,
эстакады, трубопровод, оборудование и… готовая установка».

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama