Rainbow Sun Francks

29. prosince 2010 v 19:41 | Lucy
Datum narození: 3.12.1979
Místo narození: Toronto, Ontario, Kanada
Znamení: Střelec
Je synem slavného herce a umělce Dona Franckse a bratr zpěvačky a herečky Cree Summer. Již ve čtyřech letech debutoval v dětském seriálu Sesame Street. Svou první skupiny Dynasty založil již v raném věku a hrál ve westernové mini-sérii Black Fox spolu s Christopherem Reevem a Tony Toddem. Po celý svůj život se nadšeně zajímá o hudbu - hraje na flétnu a pozoun a píše. Avšak největší úspěch mu zatím přinesl seriál Stargate Atlantis, kde si v první a druhé řadě zahrál postavu poručíka Aidena Forda, nadšeného mladého důstojníka, který působil po boku Joe Flanigana jako Johna Shepparda v jeho týmu.

Filmografie:
2007 - Vetřelci vs. Predátor 2
- This Space for Rent
2004 - Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
- Preview to Atlantis
- Stargate Atlantis: Rising
2000 - Love Come Down
- Love Song
1999 - One Heart Broken Into Song
1997 - Planet of Junior Brown, The
1995 - Černý lišák 3 Lidé dobří a zlí
- Černý lišák 2: Cena za mír
Dokumentární:
2004 - From Stargate to Atlantis: Sci-fi Lowdown
TV pořady:
2002 - Exposed
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama